POS System - Touch Dynamic?

Discussion in 'The Think Tank' started by Joe, Apr 26, 2018.

Tags:
  1. Joe

    Joe Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    446
    Likes Received:
    131
    Location:
    San Francisco, CA
    Anyone ever use this POS System in the past? I've not heard of them and I'm looking into a pizzeria that uses this currently and could save a bit of startup costs by keeping their system for the time being. Any feedback would be great, thanks!
     
  2. Steve.L

    Steve.L Member

    Joined:
    Nov 27, 2017
    Messages:
    79
    Likes Received:
    20
    Location:
    MA
    Touch Dynamic is only a hardware manufacturer, not a point of sale software. The hardware is good however, depending on how old it is.
    You have to find out which software they're using.
     
  3. Joe

    Joe Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    446
    Likes Received:
    131
    Location:
    San Francisco, CA
    Thanks Steve. I found this out shortly after I posted this as well. Any software you'd recommend for Touch Dynamic btw? Would need one that integrates with 3rd party online ordering sites of course and a delivery driver function.
     
    Last edited: Apr 27, 2018
  4. Steve.L

    Steve.L Member

    Joined:
    Nov 27, 2017
    Messages:
    79
    Likes Received:
    20
    Location:
    MA
    I know with Point of Success you'll be able to use existing equipment and it offers online ordering and delivery.
    Few other considerable options are Speedline, FoodTec & Prism, but I don't know if anyone will let you use existing equipment.
    Good Luck :)
     
  5. Jennifer@SpeedLine

    Jennifer@SpeedLine Member

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    98
    Likes Received:
    7
    Hi, Joe. Yes, depending on the age of the equipment, you may well be able to reuse the POS stations, along with printers, cash drawers, etc. We can also connect all your third-party ordering sites, help you with your own branded site if you like, and manage your delivery service. We would do a full hardware review, but if you're just gathering info at this point, let me know if you'd like to see minimum hardware specs. - Jennifer@SpeedLine
     
  6. Joe

    Joe Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    446
    Likes Received:
    131
    Location:
    San Francisco, CA
    Thanks Jennifer. Would Speedline offer their software then if I kept the Touch Dynamic hardware? The system is a Breeze AIO model in good shape. Please let me know if this would be possible, thanks.
     
  7. Jennifer@SpeedLine

    Jennifer@SpeedLine Member

    Joined:
    Aug 31, 2006
    Messages:
    98
    Likes Received:
    7
    As long as they meet our minimum specs, sure. If you want to PM me your contact info, I can put one of our product reps in touch to do a hardware review for you. Thanks, Joe.
     
  8. bodegahwy

    bodegahwy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 16, 2007
    Messages:
    4,102
    Likes Received:
    782
    Location:
    Colorado Ski Town
    As important as this is today I would strongly suggest that you DO NOT go with third party ordering. Step up and get a system with a fully integrated online system. The fees you save will quickly pay the difference.
     
  9. Joe

    Joe Active Member

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    446
    Likes Received:
    131
    Location:
    San Francisco, CA
    Appreciate the feedback as always old friend. I do both. I use the 3rd party sites during the slow times for added revenue and I turn them off during peak times.